Prezentare

Dragi locuitori ai orașului Sângeorgiu de Pădure!

Cu 8 ani în urmă comunitatea orașului Sângeorgiu de Pădure a acordat încredere echipei mele și mie. Sunt mândru de faptul că localitatea noastră face parte dintre micile orașe ale regiunii cu o dezvoltare dinamică. Sângeorgiu de Pădure a ajuns să reprezinte o forță de atracție atât din punct de vedere turistic, cât și pentru tinerii care doresc să-și întemeieze o familie aici. Este bine să fii copil în această localitate.

Aduc mulțumiri și în numele echipei mele pentru încrederea, ajutorul și sprijinul primit în ultimii patru ani. Aceste realizări sunt ale întregii comunități. Mai avem multe de făcut, nu ne oprim aici, continuăm munca începută!!

Cu stimă,

Csibi Attila-Zoltán,

primar Sângeorgiu de Pădure

Csibi Zoltán Attila

Proiecte realizate

Rezultatele obținute nu mai au nevoie de explicații. S-au îmbunătățit circulația rutieră și condițiile în localitate. Am dat startul și am dat viață, am adus vizitatori la Sângeorgiu de Pădure.

2020

Am amenajat spațiile centrale ale orașului. Astăzi nu mai există pericol de accidentare, totul este frumos și sigur. Călătorii pot aștepta cursele de autobuz într-un mediu plăcut.

2020

La Bezid se circula în noroi și drumuri accidentate. Am pus asfalt pe drumul principal, au dispărut noroiul, praful și gropile.

2019-2020

Am schimbat acoperișul la cabinetele medicale, am înnoit cabinetele medicilor de familie și grădinița cu orar prelungit.

2019

Am schimbat podeaua și sistemul de încălzire din sala de sport a liceului. Elevii pot face sport în condiții mai bune și mai sigure.

2019

Am dotat stadionul de fotbal cu sistem de irigare automat. Astăzi copiii noștri pot face sport în condiții moderne.

2019

La finala Campionatului European de Triatlon am găzduit sportivi din 25 de state.

2019

Am organizat o expoziție permanentă, demnă de memoria familiei Rhédey. Castelul Rhédey este vizitat anual de mii de turiști.

2018

Am realizat alimentarea cu apă și canalizarea, am achiziționat instalațiile necesare pentru acestea. Am creat noi locuri de muncă. Astăzi avem apă curată de la robinet.

2017-2020

Cu ajutorul bisericii reformate s-a construit o creșă și un birou bisericesc. În curând se va rezolva problema supravegherii copiilor sub 3 ani și părinții se vor putea întoarce la locurile lor de muncă.

2017

Am dotat cu aer condiționat, instalație de sunet și lumină casa de cultură din Sângeorgiu de Pădure. De-acum ne putem bucura de spectacole în condiții corespunzătoare.

2017

Am reînnoit complet iluminatul public din Sângeorgiu de Pădure și Bezid.

2017

Am aplicat un nou strat de asfalt pentru a înlesni circulația celor din Bezid, făcând și legătura dintre județele Mureș și Harghita.

2016-2019

Am organizat patru ediții de Alergări de cai din Regiunea Mureș. Am păstrat tradițiile legate de călărie, am promovat orașul nostru, am prezentat valorile locale.

2013-

Asigurăm condiții de a face sport pentru sute de adulți și copii. Predarea se desfășoară, începând cu anul 2017, în cadrul Academiei Secuiești de Fotbal.

Proiecte în derulare

Construim o nouă școală

Este în curs construcția unei noi școli, cu 18 săli de clasă, în locul vechii școli nr. 3.

Extindem și modernizăm spitalul orășenesc

Este important pentru noi ca orașul Sângeorgiu de Pădure să dispună de cabinete medicale de specialitate.

Amenajăm spațiile Parcului Mare

Parcul cu o întindere de două hectare din orașul nostru va avea trotuare, amfiteatru pentru spectacole, aparate de fitness în aer liber, un colț de educație pentru protecția naturii, mobilier public și o zonă verde.

Intabulăm blocurile

După rezolvarea titlurilor de proprietate pentru garsoniere, începem și cu cele ale caselor de scări.

Deschidem creșa

Clădirea nouă este terminată, am dotat-o cu mobilier, mai lipsește aprobarea pentru începerea activității de educație.

Construim un centru ocupațional de zi

în locul fostului cinema, în sala mare a casei de cultură. Am renovat încăperea, în prezent este în curs achiziționarea echipamentelor.

Ce avem în plan

Dezvoltarea infrastructurii

21 de străzi din orașul Sângeorgiu de Pădure mai au nevoie de reparații. Aceste lucrări le vom începe încă din 2020 și intenționăm să le finalizăm în anul 2021. Avem în plan construirea trotuarelor pe strada Gheorghe Doja, căci fără acestea circulația pietonală pe acest tronson este periculoasă. Dorim ca până în anul 2024 să finalizăm asfaltarea tuturor străzilor din localitatea Bezid. ​

Înființarea unei piețe agro-alimentare în Sângeorgiu de Pădure​

Producătorii din localitate și din împrejurimi au nevoie de un spațiu modern în care să-și vândă produsele. Plănuim să asigurăm condiții corespunzătoare în acest sens.​

Reamenajarea spațiilor verzi​

Printre planurile noastre și-a găsit locul și reamenajarea împrejurimilor casei de cultură din Sângeorgiu de Pădure. Dorim să reîmprospătăm zona verde existentă, să punem pavaj unde este necesar și să dotăm cu plante ornamentale. Alături de toate acestea, în viitorul apropiat, vom amenaja la Castelul Rhédey o grădină pe măsura locului.​

Păstrarea moștenirii culturale

Vom traduce în mai multe limbi jurnalul Claudiei Rhédey: în cadrul cercetărilor efectuate în vederea realizării expoziției Rhédey am găsit, într-o arhivă din Germania, jurnalul scris de mână al Claudiei Rhédey. Dorim să publicăm jurnalul pentru a cunoaște și mai bine trecutul orașului Sângeorgiu de Pădure și legăturile micului nostru oraș cu familia regală engleză.

Construcții pentru practicarea sporturilor

Regăsim între planurile noastre și construcția unei săli de sport orășenești și a unei piscine. În cazul ambelor proiecte s-a demarat deja procesul pentru licitație publică.​

Organizarea de programe în Sângeorgiu de Pădure

Am inclus în planurile noastre să fim an de an gazdele competițiilor de triatlon și de caiac-canoe. Mai dorim să inițiem pentru copii un grup de instrumente suflătoare și ateliere permanente de meșteșuguri.

Candidații noștri

Ne continuăm activitatea pentru Sângeorgiu de Pădure cu o echipă ambițioasă, gata de acțiune și cu sprijinul Dumneavoastră!

Márton Attila
Candidat consiliu local

Sunt gata și am ambiția necesară pentru a îmbunătăți orașul Sângeorgiu de Pădure. Vă rog să votați încredere echipei noastre pentru ca să putem dezvolta împreună orașul nostru iubit.

Szász Levente Loránd
Candidat consiliu local

M-am străduit, în cursul celor 8 ani cât am fost consilier local, să fac totul pentru comunitatea noastră, dar mai sunt enorm de multe de făcut în Sângeorgiu de Pădure. Cu sprijinul Dumneavoastră, voi continua bucuros această activitate!

Csizmadi András
Candidat consiliu local

Continuarea dezvoltării infrastructurale, crearea de zone verzi și modernizarea instituțiilor de învățământ – acestea sunt prioritățile cele mai importante din punctul meu de vedere. Doresc să-mi continui activitatea având o experiență de consilier de 7 ani și cu ajutorul Dumneavoastră.

Máté Izabella
Candidat consiliu local

În calitatea mea de manager economic al Spitalului Orășenesc Sângeorgiu de Pădure muncesc pentru dezvoltarea spitalului, a școlii și a orașului. Sunt convins că împreună cu o echipă puternică putem face pași eficienți, de la planificare până la realizare.

Tófalvi Márton Zsolt
Candidat consiliu local

Sprijinul acordat bisericilor și școlilor este important pentru mine, iar în calitate de părinte cu copii mici consider important ca ei să poată avea parte, la nivel local, de o educație cu un nivel corespunzător. Solicit, în continuare, încrederea Dumneavoastră pentru ca să pot munci în interesul orașului, a comunității noastre.

Palkó Árpád
Candidat consiliu local

Doresc să muncesc în continuare pentru dezvoltarea orașului Sângeorgiu de Pădure, punându-mi în slujba acestei activități experiența acumulată în ultimii 4 ani. Scopul primordial pentru mine este finalizarea proiectelor aflate în derulare.

Jánoska Máthé Izabella
Candidat consiliu local

Am participat, anterior, ca voluntar la activitatea grădiniței, a școlii și a asociației sportive. Ca mamă a doi copii aș dori ca Sângeorgiu de Pădure să devină, în timp, o localitate cu multe posibilități, cu o atmosferă plăcută în care copiii mei își vor întemeia, la rândul lor, familiile.

Tar András
Candidat consiliu local

Activitatea ultimilor 20 de ani demonstrează faptul că este necesară întinerirea forțelor, dar cheia eficienței este continuitatea. Continuăm cu sprijinul locuitorilor orașului Sângeorgiu de Pădure munca începută cu forțe din nou reîmprospătate.

Herczeg Dénes Szabolcs
Candidat consiliu local

Fiind inginer horticol cred în munca dedicată și perseverentă. Lupt pentru un oraș mai frumos și mai viabil, scopul meu este ca sănătatea și sportul să fie prioritățile orașului Sângeorgiu de Pădure.

Rafai Mónika Katalin
Candidat consiliu local

Muncesc ca educatoare, meseria îmi este și vocație. Cu aceeași dăruire și perseverență doresc să fac mai multe, cu sprijinul Dumneavoastră, pentru satul meu natal, Bezid.

Madaras Antónia
Candidat consiliu local

Aș dori să muncesc pentru un oraș mai dezvoltat, mai sănătos și mai frumos în care putem construi viitorul propriilor noștri copii. Solicit sprijinul Dumneavoastră pentru a putea reprezenta tineretul în consiliul local Sângeorgiu de Pădure.

Karácsony Loránd Mihály
Candidat consiliu local

Scopul meu este să fac legătura între tineret și consiliul local, să reprezint opiniile și propunerile tinerilor în consiliul orașului nostru. Acesta este scopul pentru care solicit sprijinul locuitorilor din Sângeorgiu de Pădure.

Ambrus Róbert
Candidat consiliu local

De 7 ani, muncesc pentru dezvoltarea vieții culturale, pentru dezvoltarea comunității. În baza experiențelor acumulate și a reacțiilor primite sunt convins că, în cadrul echipei, voi putea depune o activitate utilă pentru Sângeorgiu de Pădure.

Nagy Róbert
Candidat consiliu local

Cred în disputele productive și în faptul că numai împreună putem fi cu adevărat eficienți. Solicit ajutorul comunității noastre pentru ca împreună să putem face din orașul nostru o localitate mai bună, mai frumoasă.

Keresztesi Krisztina
Candidat consiliu local

În calitate de asistentă medicală îmi dedic toate forțele pentru a face mai ușoară viața de zi cu zi a locuitorilor orașului Sângeorgiu de Pădure. Sunt gata să mă confrunt cu noile provocări, cu atenție la interesele comunității noastre.

Szekeres Anna
Candidat consiliu local

Am muncit, până în prezent, ca voluntar, de-acum aș dori să-mi continui activitatea în calitate de consilier. Pentru aceasta solicit sprijinul Dumneavoastră.

Berekméri Magdolna
Candidat consiliu local

Am convingerea că orașul nostru are nevoie de conducători dedicați și hotărâți, acesta este motivul pentru care candidez la o funcție de consilier. Scopul meu este de a crea cât mai multe locuri de muncă pentru tineri.

Cinino Kinga Ilona
Candidat consiliu local

Sângeorgiu de Pădure este orașul meu natal, trăiesc aici și în prezent. Iubesc această localitate și aș dori să particip cât mai mult la dezvoltarea ei, cu sprijinul Dumneavoastră.